skip_to_content

Sijoitusyhtiö Assi Group

Sijoitusyhtiö Assi Groupilla on pinta-alaltaan noin 9000 neliömetrin suuruiset toimistorakennukset Lappeenrannan Vapaudenaukiolla. Tiloissa toimii vuokralaisina kymmeniä yrityksiä, joiden työtekijöiden käyttöön Assi Group on lunastanut satakunta pysäköintipaikkaa Williparkin P-Pormestarista.
Assi Groupin henkilöstöä

LATO:n tytäryhtiöllä, Williparkilla, on kaupungin keskustassa kolme  pysäköintitaloa, P-Tori, P-City ja P-Pormestari. Niissä on yhteensä yli 900 parkkipaikkaa yksityiseen ja yrityskäyttöön. Uudisrakennuskohteen rakennusluvan saannin edellytys Lappeenrannassa on,  että rakentaja osoittaa hankkeen täyttävän kaavan määrittämän autopaikkavaatimuksen.  Yksi parkkipaikka pysäköintitalossa maksaa noin 30 000 euroa. Lunastushinta  vastaa rakennuskustannuksia.   Assi Groupin kiinteistöliiketoiminnan johtaja Markku Hokkasen pitää Williparkkia hyvänä ja joustavana yhteistyökumppanina.
”Hinnasta huolimatta kauppa on kannattanut. Williparkki hoitaa pysäköintiin liittyvät järjestelyt, me voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme”, hän sanoo.